Informatie & Verzendmethode

Informatie & Verzendmethode

Verzendmethode

Bij ons kunt u kiezen uit twee mogelijkheden; afhalen of laten bezorgen.
Om uw meubel af te halen of om in onze showroom te kijken kunt u ons hieronder een bericht sturen. Afhalen kan vrijwel alle dagen van de week, wel graag in overleg. Tevens heeft u dan de mogelijkheid om in onze opslag te neuzen naar meer vintage items.
Naast afhalen is het ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De verzendkosten zijn afhankelijk van waar u woont. Wij hanteren een standaard bezorgprijs van €45,-. Naast de standaard bezorgprijs kan er een kilometerheffing gerekend worden van 0,30€ per kilometer, de reeks betaalde standaard prijs wordt hier vanaf gehaald. Als u hier vragen over heeft kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Als het mogelijk is om bezorgingen te combineren zullen wij dit doen en zullen de kosten van bezorging omlaag gaan. Wij streven naar een bezorgprijs van tussen de €25,- & €45,-

Flint & Phillip bezorgt vrijwel alle meubelen zelf, dit om controle te houden over de staat van de meubels en de kans op eventuele schade te beperken. Let op: er geldt een toeslag voor de Waddeneilanden, België en een aantal plekken in de provincie Zeeland.

Kleinere pakketten kunnen via pakketdiensten zoals PostNL of DPD worden verzonden. Pakketten worden naar afhaallocaties gestuurd. Mocht u dat het pakket naar uw huisadres wordt gestuurd kan dit natuurlijk, extra kosten zijn dan voor uw rekening.

Let op: We bezorgen tot de voordeur. Mocht een meubel naar boven moeten, is het handig om ervoor te zorgen dat (afhankelijk van de afmeting natuurlijk) u hulp heeft om te tillen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om uw meubelstuk via Brenger te laten bezorgen, u kunt zelf inplannen wat voor u het beste uitkomt en de betaling via Brenger regelen. Wij bereiden uw items goed voor op het transport, en melden het u zodra het item is opgehaald.

Retour

Van gedachten veranderd over je aankoop? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd conform onze Algemene voorwaarden (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen en dekens). Deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Om gebruik te maken van het “herroepingsrecht” kunt u contact met ons opnemen via info@flintandphillip.nl.

Aansprakelijkheid

Vintage meubels bevatten gebruikerssporen, zij zorgen voor een unieke uitstraling en geven een item karakter. Deze sporen zullen zo goed mogelijk weergeven en gefotografeerd worden. Eventuele noemenswaardige mankementen zullen worden weergeven bij de productinformatie. In alle gevallen is Flint & Phillip niet aansprakelijk en of verantwoordelijk voor onduidelijke mankementen; zoals onstabiele verbindingen, deuken, krasjes of normale aaaa  aaa aa aaa slijtage. Klachten dienen direct na ontvangst te worden gemeld. Voor meer informatie verwijzen aaaaaaa aaaa aa wij u naar onze Algemene voorwaarden.

Bewuste keuze

Als het ware hergebruiken wij meubels, oud voor de één, nieuw voor de ander. Door meubels te hergebruiken en op te knappen probeert Flint & Phillip bij te dragen aan een duurzamer leven. Daarnaast worden onze meubels waar nodig verpakt met hergebruikte verpakkingsmiddelen.

Contact en informatie

Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in of vragen hebt over onze producten. Dit kan via het contactformulier, e-mail, Instagram of telefoon. Wilt u één of meerdere producten kopen, vul dan het bijbehorende productformulier in of bevestig de aankoop met vermelding van uw gegevens via de e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om de afhandeling; met betrekking tot verzending/ophalen en betaling met u kort te sluiten.

Voor meer informatie, kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.